Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan, en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Välkommen till oss!
hälsar pastor Fredrik Möller

Församlingens bönevecka

Denna veckan pågår vår årliga bönevecka, 8-14 februari. Det finns flera sätt att ta del av böneveckan.

- Använd vårt bönematerial som delats ut till alla medlemmar och aktiva i Opalkyrkan. Materialet är uppbyggt på de ”bönetimmar” som använts inom kyrkan sedan 300-talet. Vi börjar kl. 06 och avslutar kl. 21 och däremellan finns ytterligare 4 bönetimmar. Du kan själv välja om du vill följa bönematerialet under en dag eller låta en "bönetimma" prägla hela din dag. (06:00=måndag, 09:00=tisdag etc). Du lägger själv så mycket tid som du känner är möjligt, 3 minuter, 30 minuter, 3-kvart, 3 timmar… Materialet är uppbyggd kring bönen "Fader vår" och innehåller reflektion, bibelord, förstavad bön, böneämnen och en praktik/utmaning.

- Kvällsbön i kyrkan måndag-fredag kl. 20:00. Varje vardagkväll under böneveckan finns tillfälle att komma på kvällsbön i kyrkan. Här kommer under veckan alla församlingsmedlemmar nämnas i bön. Det blir också en stund för eftertanke, sång, förbön och nattvard för den som önskar. Välkommen att avsluta dagen på detta sätt.

- Morgonbön med bibelmeditation onsdag & fredag kl. 09.00. Dessa dagar har du möjlighet att börja dagen i bön i kyrkan. Vi kommer använda en enkel böneform med växelläsning och tillsammans stanna upp inför en av fastans bibeltexter, leva oss in berättelsen och låta Gud tala till oss genom den.

Varmt välkomna att ta del av böneveckan på det sätt du kan!

Lördag 13 februari

Söndag 14 februari

11:00 GUDSTJÄNST FÖR ALLA ÅLDRAR
Gemenskap. Erik Wickstrand, Jakob Winberg, Ellen Larsson m fl.

Onsdag 17 februari

11:00 11-kaffe Plus
Stanna upp så själen hinner i kapp. Hantverk o slöjd – en meningsfull sysselsättning. Maria och Paul Boqvist.

Lördag 20 februari

Söndag 21 februari

11:00 GUDSTJÄNST
Kämpande tro. Tony Larsdal, Per-Åke Andreasson. Hilda Green. Nattvard.

Måndag 22 februari

18:00 Träff för Unga Vuxna