Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan, en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Välkommen till oss!
hälsar pastor Fredrik Möller

Årsmöte

Lördagen den 31/1 kl. 17:00 är det dags för årsmöte igen i Opalkyrkan. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med och påverka de beslut som tas under kvällen.
Välkommen!

Hälsningar från styrelsen

Jesuskurs

Snart startar en kurs om Jesu liv och person i Opalkyrkan. Vi äter mat tillsammans, sedan har vi ett bibelstudium där vi bl a läser om vad Jesus sa, vad hans gjorde, vem han är, om hans död och uppståndelse m.m. Därefter delar vi in oss i smågrupper och samtalar diskuterar.

Kursen sträcker sig från 5 feb till 14 maj.
Tid: Torsdagar 18:00-20:30
Plats: Opalkyrkan

Anmälan och frågor till Fredrik Möller.
Alla är välkomna!

Lördag 31 januari

17:00 Årsmöte

Söndag 1 februari

11:00 GUDSTJÄNST - ÅRSHÖGTID
Nåd och tjänst. Fredrik Möller, Jakob Winberg. Malin och Peter Svärdsmyr. Nattvard.
16:00 GUDSTJÄNST
Gudstjänst på arabiska
19:00 Bön i kyrkan
Bön för Tynnered och Opalkyrkan

Onsdag 4 februari

11:00 Elvakaffe

Söndag 8 februari

11:00 GUDSTJÄNST
Uppenbarelsens ljus. Fredrik Möller, Roland Henrysson. Hanna, Karin och Hilda.
16:00 GUDSTJÄNST
Gudstjänst på arabiska