Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan, en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Välkommen till oss!
hälsar pastor Fredrik Möller

Ny i stan?

I Opalkyrkan har vi just startat upp en ny termin i våra olika grupper. En ny termin innebär så klart också många nya ansikten i vår stad.

I Opalkyrkan vill vi uppmärksamma detta med en "Ny-i-stan"-gudstjänst den 21/9. Gudstjänsten kommer inte vara annorlunda denna söndag, men vi vill rikta en särskild inbjudan till alla som just flyttat hit. Vår förhoppning är att du ska känna dig extra varmt välkommen till oss denna söndag. Hoppas vi ses!

Församlingsdag på Donsö

Missa inte att anmäla dig till vår församlingsdag på Donsö, lördagen den 13/9.
Mer information hittar du här.

Film-Alpha

Den 18/9 kl 18:30 startar vi upp Film-Alpha. Vi äter tillsammans och tittar på avsnitt ur filmen The Bible. Därefter diskussion i smågrupper om filmens innehåll. Anmälan till Fredrik Möller.
Terminen avslutas den 11/12.

Söndag 31 augusti

10:00 GUDSTJÄNST
Joseph Lim, Helena Isaksson. Malin och Peter Svärdsmyr.
16:00 GUDSTJÄNST
Gudstjänst på arabiska
19:00 Bön i kyrkan
Bön för Tynnered och Opalkyrkan

Onsdag 3 september

11:00 Elvakaffe

Söndag 7 september

10:00 GUDSTJÄNST FÖR ALLA ÅLDRAR
Friheten i Kristus. Fredrik Möller, Jacob Winberg.
16:00 GUDSTJÄNST
Gudstjänst på arabiska
19:00 Bön i kyrkan
Bön för Tynnered och Opalkyrkan

Onsdag 10 september

11:00 Dagledigträff
Västgöta-Bengtsson - min far. Margareta Söderström berättar.