Välkommen till Opalkyrkan

Vi är Opalkyrkan, en grupp människor som har den kristna tron gemensamt. Här finns både gamla och unga, familjer och ensamstående. Personligheter och intressen varierar, liksom bakgrund och erfarenheter. Ändå delar vi och möts kring det som är viktigast för oss alla - vår tro, i vars centrum Jesus Kristus finns.

Välkommen till oss!
hälsar pastor Fredrik Möller

Sommaren i Opalkyrkan

Denna sommar är Opalkyrkan öppen för 11-kaffe varje onsdag. Välkommen till en härlig stund av gemenskap och gott fika. Om solen skiner så håller vi självklart till ute i trädgården!

Varje söndag under sommaren är du också varmt välkommen att fira gudstjänst i Opalkyrkan kl. 10.00 följt av kyrkkaffe från ca 11.00. Mer information om gudstjänsterna finns i vårt program.

Sommaren är också en tid för läger, festivaler och andra arrangemang:
V 26, UV-scoutläger på Bergsgården (Mösseberg/Falköping).
V 27, Gullbrannafestivalen.
V 32, Tonårsläger på Gullbrannagården.
För mer information, se sidan för länkar.

Församlingens anställda har semester v 28-31 och finns därutöver med på ovan nämnda arrangemang. För att komma i kontakt med Opalkyrkan, ring och tala in ett meddelande på kyrkans telefonsvarare eller besök någon av våra samlingar.

Opalkyrkan önskar dig en välsignad sommar!

Konfirmation till hösten

Vi har glädjen att inbjuda till konfirmationsundervisning i höst. Denna kommer att starta onsdagen den 26/8. Tid för kursen kommer att vara 15:30-17:30.

Kontakta Fredrik Möller om du är intresserad av att vara med.

Lördag 1 augusti

17:00 Bön i kyrkan
Bön för Tynnered och Opalkyrkan

Söndag 2 augusti

10:00 GUDSTJÄNST
Utmanande och uppmuntrande förvaltarskap. Monica Wickford, Roland Henrysson.
16:00 GUDSTJÄNST
Gudstjänst på arabiska

Onsdag 5 augusti

11:00 Elvakaffe

Lördag 8 augusti

17:00 Bön i kyrkan
Bön för Tynnered och Opalkyrkan

Söndag 9 augusti

10:00 GUDSTJÄNST
Nådens gåvor. Fredrik Möller, Lars-Göran Andreasson. Nattvard.
16:00 GUDSTJÄNST
Gudstjänst på arabiska